Oreo cheesecake
No Video
  • Forberedelse 40 '
  • Total tid 40 '
12

Ingredienser

  • BUND
  • 350 g Oreo-kiks
  • 100 g smør
  • CREME
  • 200 g Philadelphia Original
  • 2 dl flormelis
  • 2 dl piskefløde
  • CHOKOLADEMOUSSE
  • 1 brev Dr. Oetker Chokolademousse
  • 100 g Oreo-kiks
  • TOPPING
  • 2 dl piskefløde
  • 1 spsk flormelis
  • PYNT
  • 100 g Marabou Premium 70 %
  • 20 stk Mini Oreo eller alm. Oreo 10 stk
  • 12 stk hindbær
  • 12 stk blåbær
  • 10 blade citron melisse

Fremgangsmåde

  • Smelt smørret. Kør kiks til grov pulver i en foodprocessor. Bland smør og kiks. Tryk massen ud i en springform (ø ca. 24 cm).
  • Pisk Philadelphia og flormelis til en cremet masse. Pisk fløden stiv og vend den i Philadelphia-massen. Smør cremen ud på bunden og sæt den på køl.
  • Følg anvisningen på brevet med chokolademousse, tilsæt knuste Oreo. Fordel cremen på kagen og lad den køle af.
  • Pisk fløde og flormelis stift. Fordel cremen på toppen af kagen og lad den køle.
  • Høvl eller hak chokoladen og drys den over kagen før servering. De små Oreo lækkes hele på, sammen med evt. bær og citron melisse.
  • Kagen har bedst af at blive lavet dagen før.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2311,6 kj
kcal 552,0 kcal
Fedt 37,9 g
Kulhydrater 45,4 g
Protein 5,9 g