Philadelphia Sustainability

Sammen tager vi ansvar

Hos Philadelphia mener vi, at det er vigtigt at passe godt på det, vi holder af
Fra det gode indeni...
Mælk
Mælk
Fløde
Fløde
Et nip salt
Et nip salt

Fra det gode indeni…

Mælk, fløde og et nip salt. Så enkelt sikrer vi den uimodståelige cremede og elskede Philadelphia smag. Se ingrediensliste her.

…til at tage vare på det gode omkring os

Her kan du læse mere om, hvordan vi sammen kan gøre en forskel!

Hjælp os med at passe på miljøet ved at affaldssortere eller genanvende brugt emballage

Vores genanvendelige emballage er designet på en måde, så Philadelphia bevarer sin friske smag så længe som muligt - på den måde minimeres madspild. Når pakken er tom, vil vi gerne hjælpe dig med at genanvende pakken på en ansvarlig måde.

Læs mere herLuk
Giv din tomme pakke nyt liv

Giv din tomme pakke nyt liv

Philadelphias plastik pakke kan genanvendes ved affaldssortering hjemme eller på din lokale affaldsstation. Hør også med din kommune hvordan du bedst affaldsorterer metalfolien i det område, hvor du bor.

Hvorfor ikke genanvende din tomme pakke? Philadelphia pakken fungerer fint som opbevaring til madrester. Den kan også anvendes til at plante friske krydderurter i. Friske urter fungerer perfekt som smagsgiver i din madlavning sammen med Philadelphia Original.

Udnyt madvarerne inden de går til spilde

Vi vil - på en enkelt måde - hjælpe dig med anvende den overskydende kartoffel og den glemte brødskive og skabe gode måltider for dig og din familie. Lad os inspirere dig til, hvordan du kan redde madrester med cremet Philadelphia og en lille smule kreativitet.

Læs mere herLuk

Mere kærlighed, mindre spild!

Hvert år smides ca. 88 millioner tons mad ud i EU. Meget af det kunne have været brugt! I gennemsnit smider hver person 14 kg mad ud om året, som kunne have været anvendt til et godt måltid.

Vidste du at…

Mad holder sig længere, når den opbevares ved den rette temperatur. Sørg for at din køleskabstemperatur er 5°C.

Længe leve brødet!

Vi er mange, som elsker brød! Brød er én af de madvarer, som vi oftest køber, og som oftest smides ud. Du kan forlænge holdbarheden på dit brød ved at lægge det i fryseren. Skær det evt i skiver inden frysning, så tør det hurtigere op, og du har brød til en hurtig sandwich. Gammelt brød egner sig også perfekt til brødrasp eller til brødcroutoner til suppe eller salat. Ellers kan du altid bare riste brødet og smøre Philadelphia på!

Gode retter som gør en forskel

Her er nogle af vores favorittips til, hvordan du kan anvende rester og ingredienser, som du allerede har hjemme i køkkenet og forvandle det til gode retter med Philadelphia. Besøg vores opskriftsside for mere information.

Har du flere favoritopskrifter eller gode ideer til, hvordan Philadelphia kan redde maden? Del gerne på social medier #rescuedwithphiladelphia ##redmadenmedphiladelphia

Tre enkle dip saucer
Is på plettede bananer

Vi hjælper dig med at tage vare på dig selv med produkter og opskrifter, som passer til din livsstil

Philadelphia findes i mange forskellige spændende smage og forskellige størrelser - så der altid findes en pakke, der passer til dine behov og dine madplaner. Philadelphia passer perfekt på brødet, til bagning og til madlavning - til alle døgnets måltider!

Læs mere herLuk
Den Originale!
100% smag,
40% mindre fedt
100% smag,
laktosefri
100% smag,
mindre fedt

Dit velbefindende i fokus

Med et bredt sortiment og forskelligt fedtindhold har vi altid et produkt, der passer til dig. Vælg mellem vores mest elskede Philadelphia Original eller vores cremede Philadelphia Light med 40% mindre fedt.

Lad os præsentere Philadelphia Laktosefri

Glade køer giver god mælk! Høj mælkekvalitet er en forudsætning for Philadelphias fantastiske smag. Derfor stiller vi høje krav til vores mælkebønder og støtter dyrevelfærd.

Philadelphia fremstilles af frisk mælk fra gårde, som vi stoler på, og som ligger tæt på vores fabrikker. Størstedelen af gårdene er familiegårde som i gennemsnit har 100 køer.

Vi mener, at dyrevelfærd og respekt for køerne er helt centralt for at kunne producere mælk af høj kvalitet, som kan blive til cremet og velsmagende Philadelphia.

Vi arbejder tæt sammen med vores mælkeleverandører for at sikre, at alle vores mælkebønder udviser høj grad af dyrebeskyttelse og kontinuerligt arbejder på forbedringer på gårdene.

Læs mere herLuk
Henning K.
Henning, en Philadelphia landbrugspartner

Mød en af vores mælkebønder

"På min families gård har vi beskæftiget os med mælkeproduktion i generationer. I gennem årene har vi kontinuerligt forbedret forholdene på gården for at sikre, at vi tager bedst muligt vare på vores køer. Dette har bl.a. betydet, at vi har sikret ideelle luftforhold for dyrene, at hver ko har frihed til at bevæge sig, individuel fodring samt tilstrækkelig plads til hver ko.

Vi anvender også solenergi for at drive vores gårde.

At passe på vores gård på den bedste måde er højeste prioritet for os alle!"