Vind et Pizzakit

Konkurrencen løber fra d. 12 april til 31. juli 2021 i butik
Pizzakit

1. Generelt

1.1 Denne kampagne er organiseret af Mondelez Danmark ApS.

1.2 Kampagnen forløber fra d. 12 april, 2021 kl. 0:01 til d. 30 juli 2021 kl. 23:59 (GMT).

1.3 Denne kampagne er tilgængelig for folk, der er bosiddende Danmark og er fyldt 18 år.

2.Sådan tilgår du kampagnen

2.1 For at deltage i kampagnen, skal deltageren:
Finde en kupon i en lokal dagligvarebutik.
Udfylde kuponen og putte den i den postkasse der står i butikken.
Deltagere må deltage i kampagnen mere end én gang.

3.De personlige oplysninger

3.1 De personlige oplysninger, der gives af deltagerne, bruges kun af butikken til det formål at trække vinderen til denne kampagne og i henhold til reglerne om databeskyttelse. Det er kun vinderen der bliver kontaktet med hjælp fra af deltagernes personlige oplysninger. Udtrækningen foregår ved simpelt tilfældig udvælgelse.

Deltageren har altid ret til at tilbagekalde samtykke til behandling af personoplysninger. Hvis samtykket tilbagekaldes før en vinder er udtrukket, vil deltageren ikke længere være berettiget til at deltage i kampagnen. Deltageren har også en lovfæstet ret til gratis, én gang hvert kalenderår, efter en skriftlig underskrevet anmodning stilet til Mondelez Danmark, at blive informeret om hvilken personoplysninger om deltageren, som forefindes og hvordan disse data behandles. Deltageren har også ret til at anmode om korrektioner med hensyn til personoplysninger, Du kan læse mere om behandlingen af personoplysninger i Mondelez’ privatlivspolitik https://eu.mondelezinternational.com/privacy-notice.

4.Ansvarsbegrænsning

4.1 Arrangøren påtager sig intet ansvar for sene, ufuldstændige, fejlagtigt indsendte, korrupte eller fejlagtige indtastninger, krav eller korrespondance, uanset om det skyldes fejl, udeladelse, ændring, manipulation, sletning, tyveri, ødelæggelse, transmissionsafbrydelse, kommunikationsfejl eller andet.
Det samme gælder for adressedata leveret af deltageren, som er forkerte, beskadigede eller på anden måde fejlagtige.

Arrangøren er ikke ansvarlig for, at en deltager fremsætter et sent krav på deres gevinst, hvis denne e-mail af en eller anden grund går tabt.