Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Ærtesuppe
Forberedelse
 10 '
Total tid
 20 '
10
Ingredienser
5 tsk
olie
2.5 stk
løg
2.5 fed
hvidløg
1.125 kg.
frosne
ærter
1.375 l
grøntsags
eller hønsefond
300 g
Philadelphia Light
Frisk kværnet sort
peber
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg hakkes, sauteres i olien uden at tage farve.
Tilsæt ærterne og fonden, lad det koge i 5-10 min.
Tilsæt 100 g Philadelphia light og peber. Tag gryden fra varmen.
Blend suppen med en stavblender eller kopblender til en jævn masse.
Brug resten af Philadelphiaen til topping inden servering. Suppen serveres varm.
Tips
Tip
Man kan evt tilsætte 1 spsk hakket mynte inden man blender suppen. Brug friske ærter når de er i sæson. Suppen kan også serveres kold.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
628,1 kj
kcal
150,0 kcal
Fedt
7,0 g
Kulhydrater
14,0 g
Protein
9,0 g
Måske kan du
også lide
Flagkage
Nem madpakke med skinke
Laksewrap med krydderurter
Se alle opskrifter