Cremede trøffelsnitter med asparges
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 30 '
20

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej
  • 1 æg, pisket
  • 1.5 dl parmesan, revet
  • 200 g Philadelphia Trøffel
  • 250 g asparges
  • olivenolie
  • salt
  • peber
  • parmesan, høvlet

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Rul butterdejen ud på en plade med bagepapir. Pensl butterdejen med pisket æg, og strø lidt reven parmesan over. Bag i ovnen ca. 8-10 minutter.
  • Skær den nederste tørre ende af aspargesene. Kog vand i en gryde og lad aspargesene småkoge hurtigt, 2-5 minutter. Tag aspargesene op og lad dem dampe af. Del dem i mindre stykker og vend dem med lidt olivenolie, salt og peber.
  • Skær butterdejen ud i firkanter af passende størrelse. Smør Philadelphia Trøffel på, fordel aspargesene og pynt hver snitte med høvlet parmesan.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 550,3 kj
kcal 131,4 kcal
Fedt 8,9 g
Kulhydrater 6,7 g
Protein 6,3 g
Fibre 0,3 g