Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Cremet kyllingegryde
Forberedelse
 30 '
Total tid
 30 '
4
Ingredienser
600 g
kyllingefileter
salt
sort peber
0.5 tsk
paprika
1 tsk
hvidløgspulver
olivenolie
, til stegning
3 fed
hvidløg
, finthakket
100 g
soltørrede
tomater
, hakkede
600 g
Philadelphia Original
1.5 tsk
kyllingefond
1 dl
vand
50 g
frisk
spinat
1 bundt
asparges
, skåret i stykker
frisk
basilikum
brød
med Philadelphia
Fremgangsmåde
Steg
kyllingefileterne
i
olivenolie
i en pande. Krydr fileterne på begge sider og steg til de har fået en fin farve.
Tilsæt
hvidløg
og soltørrende
tomater
og steg med nogle minutter.
Tilsæt
Philadelphia
Original
,
vand
,
fond
og kog sammen. Smag til med
salt
og
peber
. Kog videre ved svag varme til
kyllingen
er gennemstegt.
Tilsæt
spinat
og
asparges
når
kyllingen
er næsten færdigstegt, og lad retten koge et par minutter.
Server med frisk
basilikum
og et stykke godt
brød
smurt med
Philadelphia
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
3642,3 kj
kcal
869,8 kcal
Fedt
16,6 g
Kulhydrater
126,2 g
Protein
55,6 g
Fibre
13,3 g
Måske kan du
også lide
Makrelwrap med dild- og rødløgssalat
Aspargessauce
Fiskesauce
Se alle opskrifter