Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Fastelavnsboller
Forberedelse
 20 '
Total tid
 50 '
12
Ingredienser
VANDBAKKELSER:
3 dl
vand
150 g
smør
150 g
mel
0.5 tsk
salt
4
æg
FYLD Hindbær Coulis:
300 g
hindbær
(frost)
3 spsk
florsukker
1 tsk
lakridspulver
CREME:
200 g
Philadelphia Original
180 g
florsukker
0.5
stang
vanilje
0.5 l
piskefløde
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 °C. Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet under kraftig omrøring. Tag gryden af varmen og rør i dejen til den slipper gryden og tilsæt salt.
Rør æggene i et af gangen. Dejen skal ikke være mere lind, end at den kan danne mønster uden at flyde ud.
Sprøjt dejen ud på en bageplade med en sprøjtepose, eller sæt dejen på pladen med to spiseskeer med god afstand. Sæt pladen midt i ovnen og bag dem 25-30 min. Lågen må ikke åbnes de første 15-20 min. Da kagerne let falder sammen.
Varm hindbærrene op i en gryde, tilsæt sukker og smag til med lakridspulver. Varm det godt igennem. (Det kan være en fordel at jævne coulién lidt) Afkøles før brug.
Vaniljekornene skrappes ud og fordeles i sukkeren. Philadelphia og sukker blandes sammen og vendes i den piskede fløde. Fyld derefter vandbakkelserne med hindbær coulis og creme.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1913,8 kj
kcal
457,0 kcal
Fedt
32,9 g
Kulhydrater
33,1 g
Protein
6,1 g
Måske kan du
også lide
Cheesecake med hvid chokolade
Cheesecake med mynte
Appelsin- og hindbærcheesecake
Se alle opskrifter