Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Frozen cheesecake med Oreo
Forberedelse
 60 '
Total tid
 60 '
10
Ingredienser
LIMEBLADSMARINEDE CITRUSFRUGTER: (VALGFRIT)
0.5 dl
råsukker
0.5 dl
vand
1-2
limeblade
2
appelsiner
2
blodgrapefrugter
2
citroner
2
lime
BUND:
50 g
Marabou Premium 70 %
, hakket
0.5 dl
piskefløde
1 pakke
Oreo Original
, grofthakkede (154 g)
FYLD:
3
æg
1.5 dl
sukker
2 tsk
vanillesukker
200 g
Philadelphia Original
fintrevet skal og saft af 0.5-1
appelsin
3 dl
piskefløde
Fremgangsmåde
MARINEREDE CITRUSFRUGTER: (VALGFRIT)
Kog
sukker
og
vand
, sluk for varmen og læg
limebladene
i, afkøl. Skær
citrusfrugerne
i fileter og lad dem marinere i sukkerlagen i 1-2 timer.
BUND:
Smelt
chokolade
og
fløde
i en kasserolle under omrøring. Tag kasserollen af varmen og vend de hakkede
Oreos
i.
Med en dejskraber smøres
chokolade
blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad blandingen køle helt ned og smuldr den i stykker med hænderne.
Sæt et stykke bagepapir fast i bunden af en springform. Læg et jævnt lag
Oreo
-smuldr i bunden af formen.
CHEESECAKE-FYLD:
Knæk
æggene
og læg blommerne i en skål og hviderne i en anden.
Pisk
æggeblommer
,
sukker
og
vanillesukker
til det er lyst og skummende.
Vend
appelsinsaft
og skal i blandingen efter smag.
Pisk
fløden
i en seperat skål og vend den ned i
Philadelphia
massen.
Pisk
æggehviderne
til en fast skum og vend dem forsigtigt ned i
Philadelphia
massen.
Hæld
Philadelphia
massen i springformen ovenpå
Oreo
-bunden. Dæk med film og frys.
Hæld vandet fra de marinerede
citrusfrugter
.
Tag cheesecaken ud kort før servering og pynt med de
limebladsmarinerede citrusfrugter
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
2439,7 kj
kcal
582,6 kcal
Fedt
29,0 g
Kulhydrater
72,3 g
Protein
5,5 g
Fibre
1,6 g
Måske kan du
også lide
Trøffelpasta med pancetta og sort peber
White Pizza med trøffel og lufttørret skinke
Cremet trøffelpasta med friske champignon
Se alle opskrifter