Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Halve kartofler med Philadelphia fyld og valgfri topping
Forberedelse
 10 '
Total tid
 15 '
2
Ingredienser
4
kogte
kartofler
med skræl (mellemstore)
hakkede
grøntsager
(f.eks. purløg, rød peberfrugt)
120 g
Philadelphia Original
salt og peber
Topping:
f.eks. skinke/kalkun, en rest
grøntsager
, andet du har hjemme
Fremgangsmåde
Varm ovnen til 180 °C.
Halver
kartoflerne
på langs. Udhul forsigtigt
kartoflerne
og læg
kartoffel
massen i en skål. Bland med
Philadelphia
og
grøntsager
. Smag til med
salt
op
peber
.
Fyld de udhulede
kartofler
med halvdelen af massen og gratiner i midten af ovnen i ca. 5 minutter.
Top de halve
kartofler
med resten af massen præcis inden servering. Afslut med valgfri topping.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1622,5 kj
kcal
387,5 kcal
Fedt
13,8 g
Kulhydrater
57,6 g
Protein
11,7 g
heraf mættet fedt
12,6 g
Natrium
0,5 g
Fibre
8,2 g
heraf sukkerarter
6,7 g
Måske kan du
også lide
Påske kage
Fastelavnsboller
Citronfromage
Se alle opskrifter