Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Hvid sommer cheesecake
Forberedelse
 30 '
Total tid
 270 '
14
Ingredienser
BUND:
300 g
digestivekiks
100 g
smør
FYLD:
800 g
Philadelphia Original
2.5 dl
piskefløde
250 g
sukker
100 g
yoghurt
naturel
2 tsk
vaniljesukker
10
husblasblade
0.5 dl
vand
eventuelt saften fra 1
lime
, hvis du ønsker en friskere smag
PYNT:
blåbær, jordbær og
hindbær
springforme
, ca. 24-26 cm i diameter
dæk bunden med
bagepapir
Fremgangsmåde
Smelt
smørret
og finmal
kiksene
. Bland det hele sammen og tryk blandingen ud i
springformens
bund. Stil den koldt mens du laver resten af kagen.
Lad
husblasbladene
ligge i koldt
vand
i 10 min. Opvarm 0,5 dl
vand
i en lille gryde, klem
vandet
ud af
husblassen
, og lad dem smelte ud i
vandet
. Afkøles under omrøring. Bland
Philadelphia
,
yoghurt
,
vaniljesukker
og
sukker
. Rør, til det bliver en jævn blanding, og rør derefter
husblassen
ind i massen. Pisk
fløden
stiv, og vend den forsigtigt ind i osteblandingen. Hæld massen ud over kagebunden. Lad kagen stå i køleskabet i mindst 4 timer.
Når fyldet er stivnet, kan du tage kagen ud og sætte den på et serveringsfad. Pynt med
blåbær
,
jordbær
og
hindbær
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1868,6 kj
kcal
446,2 kcal
Fedt
31,3 g
Kulhydrater
34,7 g
Protein
6,6 g
Måske kan du
også lide
Små jordbær cheesecakes
Philadelphia-cheesecake med citrus
New York Cheesecake
Se alle opskrifter