Mini rösti med Philadelphia og valgfri topping
Loading the player...
  • Forberedelse 5 '
  • Total tid 10 '
2

Ingredienser

  • 2 stk kogte og pillede kartofler (mellemstore)
  • 1 stk squash
  • 2 æg
  • 1 spsk hvedemel
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • Topping:
  • 120 g Philadelphia Original
  • forskellige rester fra køleskabet, f.eks. røget laks, kalkun, pølse

Fremgangsmåde

  • Riv kartofler og squash på rivejernets grove side. Bland med æg og mel. Smag til med salt og peber.
  • Varm olivenolie i en pande. Fordel 1 stor spsk kartoffelblanding på panden og tryk den lidt flad. Forsæt sådan til kartoffelmassen er brugt op. Steg på begge sider til rösti er gyldne.
  • Server mini rösti med Philadelphia klatter og dit valg af andet topping.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1817,5 kj
kcal 434,0 kcal
Fedt 21,7 g
Kulhydrater 48,1 g
Protein 15,7 g
heraf mættet fedt 14,6 g
Natrium 0,6 g
Fibre 5,8 g
heraf sukkerarter 5,4 g