Pasta med svampe
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 25 '
2

Ingredienser

  • 150 g pasta, gerne fussili
  • 1 tsk olivenolie
  • 150 g kastanje-rørhat eller champignon
  • 100 g Philadelphia Light
  • 1 spsk basilikumpesto
  • 50 g cherrytomater
  • friske basilikumblade til pynt
  • salt og peber efter smag

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen som anvist på pakken.
  • Mens pastaen koger, kan du skære svampene i skiver og halvere tomaterne.
  • Varm olien i en stegepande, og steg svampene i ca. 1 minut. Sænk varmen og tilsæt Philadelphia, rør rundt ved svag varme til blandingen er jævn.
  • Hæld vandet fra pastaen, og tilsæt pasta, pesto og tomater i stegepanden, som indeholder Philadelphia-blandingen. Bland godt sammen, krydres efter smag.
  • Serveres med friske basilikumblade.

TipsTip

  • Denne ret kan også tilberedes med friske, grofthakkede basilikumblade i stedet for pesto.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1842,5 kj
kcal 440,0 kcal
Fedt 15,0 g
Kulhydrater 58,0 g
Protein 18,0 g