Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Spinattærte med smag af purløg
Forberedelse
 20 '
Total tid
 75 '
6
Ingredienser
375 g
færdigrullet
tærtebund
1 tsk
smør
1 stk.
lille
løg
100 g
frisk
spinat
150 g
Philadelphia Purløg
12 %
3 stk.
æg
3 spsk
letmælk
revet
muskatnød
efter smag
Fremgangsmåde
Sæt ovnen på 200°C.
Fyld en springform (ca. 18 cm i diameter) med
tærtedejen
. Prik huller i bunden med en gaffel. Forbag
tærten
i midten af ovnen i ca. 8-10 minutter.
Finhak
løget
. Opvarm
smøret
i en stor kasserolle, og svits
løget
blødt, uden at det får farve.
Tilsæt
spinaten
, og lad det hele stege videre i et par minutter, indtil
spinaten
er mør.
Fjern fra varmen, rør
muskatnød
og 125 g af
Philadelphia
osten i. Lad det køle af.
Pisk
æggene
og
mælken
, og rør det sammen med den afkølede
Philadelphia
- og
spinat
blanding. Hæld blandingen ud over
tærte
skalen.
Fordel resten af
Philadelphia
-osten og bag
tærten
, indtil fyldet er stivnet og gyldenbrunt.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1943,0 kj
kcal
464,0 kcal
Fedt
31,0 g
Kulhydrater
38,0 g
Protein
12,0 g
heraf mættet fedt
12,0 g
Natrium
1,3 g
Fibre
2,0 g
heraf sukkerarter
3,0 g
Måske kan du
også lide
Knust kartoffel med Philadelphia og bacon
Cheesecake-is med modne bananer
Klassisk skinkemad
Se alle opskrifter