Supernemme minicheesecakes med oreos og hindbær
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 210 '
12

Ingredienser

  • Minicheesecake
  • 400 g Philadelphia Original
  • 75 g sukker
  • 2 æg
  • 12 Oreo Original (ca. 1 pk.)
  • Topping
  • Mini Oreo
  • 125 g hindbær
  • 1 spsk flormelis
  • Dekoration
  • friske hindbær

Fremgangsmåde

  • Varm ovnen til 180 grader. Pisk Philadelphia og sukker til en fast og cremet konsistens. Tilføj æggene og vend dem i dejen, indtil det hele er blandet godt.
  • Læg en Oreo i bunden af hver muffinsform (12 muffinsforme) og hæld cheesecake-cremen over kiksen.
  • Bag i 18 minutter, indtil de har en fast form. Lad dem køle i køleskabet, gerne 3 timer.
  • Giv hindbærene et opkog, hvis de er frosne. Læg hindbærene i en finmasket si og strø sukker over dem. Pres hindbærene ned i en skål gennem sien med en sked. Lad det stå i køleskabet, indtil serveringen.
  • Pynt de afkølede cheesecake muffins med Mini Oreos, friske hindbær og hindbærsovs.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 853,9 kj
kcal 203,9 kcal
Fedt 11,2 g
Kulhydrater 21,4 g
Protein 3,8 g
Fibre 1,1 g