Trøffelpasta med pancetta og sort peber
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 15 '
4

Ingredienser

  • 3 spsk olivenolie
  • 2 tsk sort peber
  • 2 fed hvidløg, skåret i skiver
  • 1 dl vand (eller hvidvin)
  • 200 g Philadelphia Trøffel
  • 350 g frisk pasta (f.eks spaghetti, fettuchini)
  • 8 skiver pancetta eller prosciutto (eller andet lufttørret skinke)
  • hakket persille

Fremgangsmåde

  • Kog vand til pasta med lidt salt.
  • Varm olien op på en pande og ”steg” sort peber og hvidløg et minut.
  • Tilsæt vand elle hvidvin samt Philadelphia Trøffel. Smag til med salt og peber.
  • Kog pastaen efter instruktionerne på pakken.
  • Hæld vandet fra pastaen og vend den ned i Philadelphia saucen. Serveres med pancetta og hakket persille.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2602,5 kj
kcal 621,5 kcal
Fedt 29,9 g
Kulhydrater 64,5 g
Protein 21,6 g
Fibre 3,2 g