Appelsinsalat
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 10 '
2

Ingredienser

  • 1 stk røget ørredfilet (ca. 50-75 g)
  • 1 stk. appelsin
  • salatblade
  • 50 g Philadelphia Light
  • 1 spsk frisk dild
  • salt og peber efter smag

Fremgangsmåde

  • Del ørreden i store skiver.
  • Vask appelsinen med skal. Ca. ¼ af appelsinskallen rives og lægges til side.
  • Skræl appelsinen og del den i stykker. Gem et par både til appelsinjuice til dressingen.
  • Hak den friske dild fint. Bland Philadelphia, den revne appelsinskal, 1­2 spsk appelsinjuice, hakket dild og sort peber efter smag i en skål.
  • Læg salatblade på to tallerkener og læg ørredstykkerne, appelsinstykkerne og Philadelphia- og dilddressingen ovenpå.

TipsTip

  • Prøv rød grapefrugt i stedet for appelsin eller røget makrel i stedet for ørred.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 477,5 kj
kcal 114,0 kcal
Fedt 4,0 g
Kulhydrater 8,0 g
Protein 13,0 g