Cremet avocadopasta
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 20 '
4

Ingredienser

  • pasta til 4 port
  • 2-3 avocado
  • 200 g Philadelphia Original
  • 1 fed hvidløg
  • 0.5 citron, skal og saft (efter smag)
  • salt
  • 70 g rucola
  • pinjekerner

Fremgangsmåde

  • Kog pastan efter anvisningen på pakken.
  • Fjern kernen fra avocadoen. Rør avocadoen sammen med Philadelphia og hakket hvidløg. Smag til med citronskal, citronsaft og salt.
  • Hæld vandet fra pastaen men gem lidt af pastavandet, ca 1 dl. Hæld pastaen tilbage i gryden. Vend avocadocremen ned i pastaen og tilsæt pastavandet.
  • Rist forsigtigt pinjkernerne på en tør pande til de er let gyldne.
  • Servér med frisk rucola og ristede pinjekerner.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1802,8 kj
kcal 430,5 kcal
Fedt 42,6 g
Kulhydrater 3,5 g
Protein 8,2 g
Fibre 0,4 g