Cremet kyllingegryde
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 30 '
4

Ingredienser

  • 600 g kyllingefileter
  • salt
  • sort peber
  • 0.5 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • olivenolie, til stegning
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 100 g soltørrede tomater, hakkede
  • 600 g Philadelphia Original
  • 1.5 tsk kyllingefond
  • 1 dl vand
  • 50 g frisk spinat
  • 1 bundt asparges, skåret i stykker
  • frisk basilikum
  • brød med Philadelphia

Fremgangsmåde

  • Steg kyllingefileterne i olivenolie i en pande. Krydr fileterne på begge sider og steg til de har fået en fin farve.
  • Tilsæt hvidløg og soltørrende tomater og steg med nogle minutter.
  • Tilsæt Philadelphia Original, vand, fond og kog sammen. Smag til med salt og peber. Kog videre ved svag varme til kyllingen er gennemstegt.
  • Tilsæt spinat og asparges når kyllingen er næsten færdigstegt, og lad retten koge et par minutter.
  • Server med frisk basilikum og et stykke godt brød smurt med Philadelphia.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 3642,3 kj
kcal 869,8 kcal
Fedt 16,6 g
Kulhydrater 126,2 g
Protein 55,6 g
Fibre 13,3 g