Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Eksotisk cheesecake
Forberedelse
 30 '
Total tid
 270 '
10
Ingredienser
140 g
søde
kokosnøddekiksekrummer
50 g
usaltet
smør
, smeltet
5 blade
husblas
100 ml
kokosnøddemælk
280 g
Philadelphia Original
90 g
strøsukker
275 ml
piskefløde
, pisket til tysk
fintrevet skal fra 1
lime
en halv
mango
, skåret i terninger
50 ml
mangopuré
nogle få
mynteblade
Fremgangsmåde
Sådan laver du bunden: Kombiner
kiksekrummerne
og det smeltede
smør
, og pres blandingen ned i bunden af en 20 cm springform, og afkøl den, mens du tilbereder fyldet.
Sådan laver du fyldet: Læg
husblassen
i blød i en skål med koldt vand, til den er blødgjort, og hæld så vandet fra. Opvarm i mellemtiden
kokosnøddemælken
, til den er varm. Tilsæt den blødgjorte
husblas
, og rør rundt, til den er smeltet. Bland
Philadelphia
og
sukker
sammen, til du har en glat blanding. Pisk
husblas-kokosnøddemælken
i
Philadelphia
-blandingen lidt efter lidt, og fold så
fløde
skummet og
lime
skallen i. Hæld blandingen over
kikse
bunden, og udjævn overfladen. Sættes i køleskabet i 4 timer, eller indtil den er stivnet.
Sådan dekorerer du cheesecaken: Lige inden servering dekoreres cheesecaken med
mango
tern,
mangopuré
og
mynteblade
.
Tips
Tip
En portion af denne opskrift bør anses som noget særligt - nydes bedst lejlighedsvis som del af en afbalanceret kost.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1356,8 kj
kcal
324,0 kcal
Fedt
25,3 g
Kulhydrater
20,9 g
Protein
3,4 g
heraf mættet fedt
16,3 g
Natrium
0,4 g
Fibre
1,1 g
heraf sukkerarter
16,8 g
Måske kan du
også lide
Earl Grey cheesecakes
Cremet pasta med cherrytomater
Cookiebrud
Se alle opskrifter