Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Grøn tagliatelle med laks
Forberedelse
 10 '
Total tid
 25 '
2
Ingredienser
250 g
frisk grøn
tagliatelle
100 g
Philadelphia Hvidløg & Urter
12 %
125 g
røget laks
2 stk.
salatløg
0.5 spsk
olivenolie
4 spsk
letmælk
0.5 stk.
citron
(skal og saft af)
hakkede friske urter til garnering, f.eks.
basilikum
friskkværnet sort
peber
Fremgangsmåde
Kog
pastaen
som angivet på emballagen.
Hak
salatløgene
, og skær
laksen
i strimler.
Varm en stegepande, og svits
salatløgene
forsigtigt i
olie
.
Rør
Philadelphia
-ost,
mælk
og
citron
saft i. Lad det simre ved svag varme under omrøring, indtil
Philadelphia
-osten smelter, dog uden at koge.
Hæld vandet af
pastaen
, og bland den med
Philadelphia
-blandingen, rør grundigt rundt.
Afslut med at iblande
laksen
og garnere med friske urter, revet
citron
skal fra en grundigt skyllet
citron
, og krydr med lidt friskkværnet sort
peber
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Måske kan du
også lide
Ovnbagt laks med flødeost
Pitabrød med cremet fyld
Squash med cremet blanding
Se alle opskrifter