Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Halloweencheesecake med Oreos
Forberedelse
 45 '
Total tid
 285 '
10
Ingredienser
Bund
308 g
Oreo Original
(2 pakker)
75 g
smør
Chokoladefyld
100 g
mørk
chokolade
70 %
300 g
Philadelphia Original
1 dl
flormelis
1.5 dl
piskefløde
Naturell fyld
300 g
Philadelphia Original
2 dl
piskefløde
1 dl
flormelis
1 tsk
vaniljesukker
Garnering
chokoladesauce
Fremgangsmåde
Bund
Knus
kiksene
fint i en foodprocessor.
Smelt
smørret
i en gryde, og hæld det over de knuste
kiks
. Bland det sammen til en kiksemasse.
Klæd en springform (23 cm) med bagepapir i bunden og omkring kanterne. Tryk kiksemassen ud i bunden af springformen, og pres den så godt sammen som muligt med bagsiden af en ske. Stil springformen i fryseren et stykke tid.
Chokoladefyld
Smelt den mørke
chokolade
over vandbad og lad den køle lidt af. Pisk
Philadelphia
sammen med
fløden
til en tyk og cremet masse. Sigt
flormeliset
ned i massen, tilføj den smeltede
chokolade
og vend forsigtigt.
Tag bunden ud af fryseren og bred chokoladefyldet på. Sæt det i køleskabet, mens du tilbereder Naturell fyldet.
Naturell fyld
Pisk
Philadelphia
sammen med fløden til en tyk og cremet masse. Sigt
flormelis
og
vaniljesukker
ned i fyldet, og vend forsigtigt det hele sammen med en dejskraber.
Tag formen ud af køleskabet og bred forsigtigt fyldet oven på chokoladelaget. Lad det sætte sig i køleskabet 4 timer.
Topping
Tegn en spindelvæv med chokoladesauce. Start med at tegne en lille cirkel i midten af kagen, og lav derefter større og større cirkler rundt. Træk derefter med spidsen af en madkniv fra midten og ud mod kanterne, så det bliver til et spindelvæv. Pynt eventuelt med noget slik, legetøjsedderkopper og mynteblade.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
258,8 kj
kcal
61,8 kcal
Fedt
4,3 g
Kulhydrater
5,0 g
Protein
0,7 g
Fibre
0,1 g
Måske kan du
også lide
Knust kartoffel med Philadelphia og bacon
Citron cheesecake i glas
Jordbær dessert med cheesecakecreme
Se alle opskrifter