Halloweencheesecake med Oreos
No Video
  • Forberedelse 45 '
  • Total tid 285 '
10

Ingredienser

  • Bund
  • 308 g Oreo Original (2 pakker)
  • 75 g smør
  • Chokoladefyld
  • 100 g mørk chokolade 70 %
  • 300 g Philadelphia Original
  • 1 dl flormelis
  • 1.5 dl piskefløde
  • Naturell fyld
  • 300 g Philadelphia Original
  • 2 dl piskefløde
  • 1 dl flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • Garnering
  • chokoladesauce

Fremgangsmåde

  • Bund

    Knus kiksene fint i en foodprocessor.

  • Smelt smørret i en gryde, og hæld det over de knuste kiks. Bland det sammen til en kiksemasse.
  • Klæd en springform (23 cm) med bagepapir i bunden og omkring kanterne. Tryk kiksemassen ud i bunden af springformen, og pres den så godt sammen som muligt med bagsiden af en ske. Stil springformen i fryseren et stykke tid.
  • Chokoladefyld

    Smelt den mørke chokolade over vandbad og lad den køle lidt af. Pisk Philadelphia sammen med fløden til en tyk og cremet masse. Sigt flormeliset ned i massen, tilføj den smeltede chokolade og vend forsigtigt.
  • Tag bunden ud af fryseren og bred chokoladefyldet på. Sæt det i køleskabet, mens du tilbereder Naturell fyldet.
  • Naturell fyld

    Pisk Philadelphia sammen med fløden til en tyk og cremet masse. Sigt flormelis og vaniljesukker ned i fyldet, og vend forsigtigt det hele sammen med en dejskraber.
  • Tag formen ud af køleskabet og bred forsigtigt fyldet oven på chokoladelaget. Lad det sætte sig i køleskabet 4 timer.
  • Topping

    Tegn en spindelvæv med chokoladesauce. Start med at tegne en lille cirkel i midten af kagen, og lav derefter større og større cirkler rundt. Træk derefter med spidsen af en madkniv fra midten og ud mod kanterne, så det bliver til et spindelvæv. Pynt eventuelt med noget slik, legetøjsedderkopper og mynteblade.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 258,8 kj
kcal 61,8 kcal
Fedt 4,3 g
Kulhydrater 5,0 g
Protein 0,7 g
Fibre 0,1 g