Hvid chokolade cheesecake med Prosecco topping
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 150 '
4

Ingredienser

  • Bund:
  • 5 digestivekiks
  • Hvid chokolade cheesecake:
  • 150 g hvid chokolade
  • 300 g Philadelphia Original
  • 1 dl piskefløde
  • 2 husblasblade
  • 2 dl Prosecco
  • 0.5 dl sukker
  • Dekoration:
  • spiseligt perlemorspulver eller sukkerperler

Fremgangsmåde

  • Smuldr kiksen og fordel i 4 serveringsglas.
  • Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen.
  • Pisk Philadelphia sammen med fløde  med en el-pisker til en luftig og fast creme. Rør chokoladen i.
  • Placer cheesecake cremen i serveringsglassene og  sæt på køl.
  • Læg husblas i blød.
  • Kog Prosecco og sukker op i en gryde under omrøring. Lad småkoge til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen. Vrid vandet ud af husblassen og rør den i gryden. Hæld over i en skål og stil i køleskab, ca. 2 timer.
  • Tag geléen ud af køleskabet og riv den itu med en gaffel, så den bliver til smukt ”smuldr”. Top cheesecakecremen med proseccosmuldret.
  • Pynt med perlemorspulver eller sukkerkugler.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2648,8 kj
kcal 632,5 kcal
Fedt 37,0 g
Kulhydrater 60,3 g
Protein 10,0 g
Fibre 0,7 g