Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
North Carolina-style Cole slaw
Forberedelse
 70 '
Total tid
 70 '
4
Ingredienser
4
bagels
300 g
Philadelphia Classic
400 g
ovnstegt
kalkun
, tyndt skåret
4 dl.
kål
, tyndt skåret
0.5 dl.
æblecidereddike
2 dl.
ketchup
tabasco
, salt og peber til tilsmagning
Fremgangsmåde
Put den tyndt skårne
kål
i en skål. Tilsæt salt, peber og
æblecidereddike
og bland godt i 2 min. Dæk skålen med madfilm og lad den stå og trække en time uden køl. Efter en time hældes overskydende væske fra
kålen
og den tilsmages med
ketchup
og
Tabasco
.
Skær
bagelen
over og rist både top og bund. Smør godt med
Philadelphia
på begge sider. Fordel kalkun og top med coleslaw.
Tips
Tip
Coleslawen kan med fordel tilberedes op til 3 dage i forvejen og opbevares på køl.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
2389,0 kj
kcal
570,5 kcal
Fedt
18,7 g
Kulhydrater
62,0 g
Protein
35,9 g
Fibre
5,4 g
Måske kan du
også lide
Philadelphia-cheesecake med blåbær
Pitachips med aubergine dip
Makrelwrap med dild- og rødløgssalat
Se alle opskrifter