Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Pasta med svampe
Forberedelse
 10 '
Total tid
 25 '
2
Ingredienser
150 g
pasta
, gerne fussili
1 tsk
olivenolie
150 g
kastanje-rørhat
eller champignon
100 g
Philadelphia Light
1 spsk
basilikumpesto
50 g
cherrytomater
friske
basilikumblade
til pynt
salt og peber
efter smag
Fremgangsmåde
Kog
pastaen
som anvist på pakken.
Mens
pastaen
koger, kan du skære
svampene
i skiver og halvere
tomaterne
.
Varm
olien
i en stegepande, og steg svampene i ca. 1 minut. Sænk varmen og tilsæt
Philadelphia
, rør rundt ved svag varme til blandingen er jævn.
Hæld vandet fra
pastaen
, og tilsæt
pasta
,
pesto
og
tomater
i stegepanden, som indeholder
Philadelphia
-blandingen. Bland godt sammen, krydres efter smag.
Serveres med friske
basilikumblade
.
Tips
Tip
Denne ret kan også tilberedes med friske, grofthakkede basilikumblade i stedet for pesto.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1842,5 kj
kcal
440,0 kcal
Fedt
15,0 g
Kulhydrater
58,0 g
Protein
18,0 g
Måske kan du
også lide
Tranebær-kiwi Bagel
Super enkle mini-cheesecakes
Sund sandwich med urter
Se alle opskrifter