Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Peberrodssauce
Total tid
 20 '
10
Ingredienser
1.2 l
fond
(fra kogelagen)
500 g
Philadelphia Original
2.5 spsk
eddike
/citronsaft
2.5 spsk
sukker
9 spsk
revet
peberrod
Fremgangsmåde
Kog fonden op i en gryde. Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring.
Tilsæt eddike/citronsaft og sukker. Smag til med salt og peber.
Tilsæt revet peberrod inden servering og kog saucen op.
Eddike og sukker kan undlades, hvis man ikke ønsker en sur/sød peberrodssauce.
Det er den væske, kødet er kogt i, der bruges til saucen. Vær opmærksom på at hvis det er sprængt kød, er kogelagen meget salt. Her kan det anbefales at blancherer kødet, før det koges for at fjerne noget af saltsmagen.
Tips
Tip
Saucen passer godt til kogt og sprængt kød som okse/kalvebryst, sprængt and, skinke/hamburgerryg eller kogt fjerkræ.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1063,7 kj
kcal
254,0 kcal
Fedt
19,8 g
Kulhydrater
8,5 g
Protein
9,8 g
Måske kan du
også lide
Trøffelpasta med pancetta og sort peber
Blomkålsrisotto med Philadelphia Trøffel
Cremet Risotto med Philadelphia Trøffel
Se alle opskrifter