Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Philadelphia-cheesecake med citrus
Forberedelse
 30 '
Total tid
 210 '
12
Ingredienser
150 g
LU Digestive-kiks
125 g
smør
600 g
Philadelphia Original
3 dl
yoghurt
naturel
2 stk.
lime
1.5 tsk
gelatinepulver
5 spsk
strøsukker
5 spsk
appelsinsaft
, friskpresset
5 spsk
citronsaft
, friskpresset
5 spsk
grapefrugtsaft
, friskpresset
TIL GARNERING
0.5 stk.
appelsiner
0.5 stk.
lime
Fremgangsmåde
Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
Smelt smørret, bland det med de smuldrede kiks, og hæld blandingen i bunden af en springform med bagepapir.
Rør Philadelphia, yoghurt og limesaft sammen med en håndmikser.
Opvarm gelatinepulver, sukker og appelsinsaft, citronsaft og grapefrugtsaft i en lille gryde, og rør det i Philadelphia-cremen.
Hæld Philadelphia-cremen i springformen, og stil cheesecaken i køleskabet i 3 timer. Pynt cheesecaken med tynde skiver af appelsin og lime før servering.
Tips
Tip
Citrusfrugter giver mere saft, hvis du ruller dem kraftigt frem og tilbage på bordet, før de presses i en citruspresser.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1390,3 kj
kcal
332,0 kcal
Fedt
22,6 g
Kulhydrater
11,8 g
Protein
13,5 g
Måske kan du
også lide
Citron cheesecake i glas
Jordbær dessert med cheesecakecreme
Cheesecake-is med modne bananer
Se alle opskrifter