Pistaciemousse med chokoladedyppede jordbær
No Video
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 110 '
10

Ingredienser

  • 1.5 dl sukker
  • 300 g Philadelphia Original
  • 5 dl piskefløde
  • 100 g malede pistacienødder
  • 500 g jordbær
  • 200 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Pisk sukker og Philadelphia, indtil sukkeret er opløst.
  • Rør derefter pistacienødder i, og vend pisket fløde i. Læg i sprøjtepose og køl af.
  • Smelt chokoladen over vandbad, og dyp derefter jordbærrene i.
  • Servér moussen med de chokoladedyppede jordbær, og pynt med nogle grovhakkede pistacienødder.

TipsTip

  • Hvis du ønsker at anvende Philadelphia Light i denne opskrift, så prøv dig lidt frem. Det kan være, du skal minimere mængden af piskefløde en smule.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2166,7 kj
kcal 517,4 kcal
Fedt 41,0 g
Kulhydrater 31,8 g
Protein 5,6 g