Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Pitachips med aubergine dip
Forberedelse
 45 '
Total tid
 45 '
10
Ingredienser
4 stk
aubergine
1.2 dl
olivenolie
2 stk
hvidløg
200 g
Philadelphia Original
1 tsk
spidskommen
1 tsk
citronsaft
3 g
finthakket
mynte
salt
peber
4 stk
pitabrød
havsalt
Fremgangsmåde
AUBERGINEDIP Del auberginerne på langs. Snit huller på ydersiden af auberginerne og tryk hvidløgsskiver ned i. Dryp herefter med olivenolie og steg i ovnen ved 200˚ i 30 minutter.
Lad auberginerne køle af. Udhul derefter skallen, og bland indholdet med Philadelphia, spidskommen og citron.
Vend mynte i, og smag til med salt og peber.
PITACHIPS Del pitabrødet i trekanter, og læg dem på en plade.
Pensl med olivenolie, strø lidt havsalt over, og rist i ovn ved 200° i ca. 5 minutter.
Tips
Tip
Du kan også anvende Philadelphia Light i denne opskrift.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1051,1 kj
kcal
251,0 kcal
Fedt
18,0 g
Kulhydrater
17,0 g
Protein
5,0 g
Måske kan du
også lide
Flagermus
Cæsar-style
North Carolina-style Cole slaw
Se alle opskrifter