Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Supernemme minicheesecakes med oreos og hindbær
Forberedelse
 30 '
Total tid
 210 '
12
Ingredienser
Minicheesecake
400 g
Philadelphia Original
75 g
sukker
2
æg
12
Oreo Original
(ca. 1 pk.)
Topping
Mini Oreo
125 g
hindbær
1 spsk
flormelis
Dekoration
friske
hindbær
Fremgangsmåde
Varm ovnen til 180 grader. Pisk
Philadelphia
og
sukker
til en fast og cremet konsistens. Tilføj
æggene
og vend dem i dejen, indtil det hele er blandet godt.
Læg en
Oreo
i bunden af hver muffinsform (12 muffinsforme) og hæld cheesecake-cremen over kiksen.
Bag i 18 minutter, indtil de har en fast form. Lad dem køle i køleskabet, gerne 3 timer.
Giv
hindbærene
et opkog, hvis de er frosne. Læg
hindbærene
i en finmasket si og strø
sukker
over dem. Pres
hindbærene
ned i en skål gennem sien med en sked. Lad det stå i køleskabet, indtil serveringen.
Pynt de afkølede cheesecake muffins med
Mini Oreos
, friske
hindbær
og hindbærsovs.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
853,9 kj
kcal
203,9 kcal
Fedt
11,2 g
Kulhydrater
21,4 g
Protein
3,8 g
Fibre
1,1 g
Måske kan du
også lide
Philadelphia smøreost med tomatpesto
Philadelphia smøreost med basilikumpesto
Philadelphia smøreost med ananas
Se alle opskrifter