Æg-surprise med spinat og sennep
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 10 '
4

Ingredienser

  • 4 skiver groft brød
  • 200 g Philadelphia Original
  • 400 g frisk babyspinat, blancheret (se nedenfor)
  • 2 spsk olivenolie
  • 0.5 spsk æblecidereddike
  • ½ til 1 dl grovkornet sennep, eks: dijon sennep
  • 4 æg
  • salt
  • peber
  • nogle dråber tabasco
  • nogle dråber olivenolie

Fremgangsmåde

  • Kog Æggene i 8 min og del dem på midten. Læg æggene til side indtil servering.
  • Varm olien i en stegepande og tilsæt spinaten. Varm nogle minutter under omrøring. Bland spinaten med æblecidereddike. Tilsæt salt og peber efter smag.
  • Smør sennep på brødskiverne og derefter Philadelphia.
  • Læg dernæst spinat på og til sidst ægget.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1875,0 kj
kcal 447,8 kcal
Fedt 26,4 g
Kulhydrater 32,5 g
Protein 20,4 g
Fibre 4,6 g
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.