Æg-surprise
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 10 '
4

Ingredienser

  • 4 skiver groft brød
  • 200 g Philadelphia Original
  • 400 g frisk babyspinat, blancheret (se nedenfor)
  • 2 spsk olivenolie
  • 0.5 spsk æblecidereddike
  • ½ til 1 dl grovkornet sennep, eks: dijon sennep
  • 4 æg
  • salt
  • peber
  • nogle dråber tabasco
  • nogle dråber olivenolie

Fremgangsmåde

  • Kog Æggene i 8 min og del dem på midten. Læg æggene til side indtil servering.
  • Varm olien i en stegepande og tilsæt spinaten. Varm nogle minutter under omrøring. Bland spinaten med æblecidereddike. Tilsæt salt og peber efter smag.
  • Smør sennep på brødskiverne og derefter Philadelphia.
  • Læg dernæst spinat på og til sidst ægget.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1875,0 kj
kcal 447,8 kcal
Fedt 26,4 g
Kulhydrater 32,5 g
Protein 20,4 g
Fibre 4,6 g