Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Ærtesuppe
Forberedelse
 10 '
Total tid
 20 '
4
Ingredienser
2 tsk
olie
1 stk.
lille
løg
1 fed
hvidløg
450 g
frosne
ærter
550 ml
varm
grøntsags
- eller kyllingebouillon
120 g
Philadelphia Light
Frisk kværnet
sort peber
efter smag
Fremgangsmåde
Hak
løget
og knus
hvidløgsfeddet
.
Varm
olien
i en mellemstor gryde, og steg
løg
og
hvidløg
i 1 minut til de er klare.
Tilsæt
ærterne
og bouillonen, og lad det småkoge i 5 minutter.
Tilsæt 100 g
Philadelphia
og
peber
, og tag gryden af varmen.
Brug en stavblender og lav en puré af blandingen, til den er jævn. Servér, mens det er varmt, og brug resten af
Philadelphia
-osten som topping.
Tips
Tip
Retten kan også serveres afkølet.
Prøv at tilsætte 1 spsk hakket mynte, før du laver puré med stavblenderen, og brug friske ærter, når det er sæson.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
628,3 kj
kcal
150,0 kcal
Fedt
7,0 g
Kulhydrater
14,0 g
Protein
9,0 g
Måske kan du
også lide
Hurtige scones
Varme tacoquesadillas (på tacorester)
Cremede trøffelsnitter med asparges
Se alle opskrifter