No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 20 '
4

Ingredienser

  • 2 tsk olie
  • 1 stk. lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 450 g frosne ærter
  • 550 ml varm grøntsags-­ eller kyllingebouillon
  • 120 g Philadelphia Light
  • Frisk kværnet sort peber efter smag

Fremgangsmåde

  • Hak løget og knus hvidløgsfeddet.
  • Varm olien i en mellemstor gryde, og steg løg og hvidløg i 1 minut til de er klare.
  • Tilsæt ærterne og bouillonen, og lad det småkoge i 5 minutter.
  • Tilsæt 100 g Philadelphia og peber, og tag gryden af varmen.
  • Brug en stavblender og lav en puré af blandingen, til den er jævn. Servér, mens det er varmt, og brug resten af Philadelphia-osten som topping.

TipsTip

  • Retten kan også serveres afkølet.
  • Prøv at tilsætte 1 spsk hakket mynte, før du laver puré med stavblenderen, og brug friske ærter, når det er sæson.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 628,3 kj
kcal 150,0 kcal
Fedt 7,0 g
Kulhydrater 14,0 g
Protein 9,0 g