Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Aspargessauce
Total tid
 35 '
10
Ingredienser
8 dl
hønsefond
340 g
Philadelphia Original
3 bdt.
grønne eller
hvide asparges
Fremgangsmåde
Skyl og rens aspargesene. Hvis du bruger grønne asparges – knæk enden af og blancher. Hvis du bruger hvide asparges – skræl dem og knæk bunden af. Hvide asparges koges 5-6 minutter i hønsefonden og tages op.
Kog hønsefond op og tilsæt Philadelphia. Lad den smelte under omrøring.
Tilsæt udskårne grønne asparges og lad dem simre med i 2-3 minutter. Hvis du bruger hvide asparges (udskåret), tilsættes de saucen og varmer med i 1-2 minutter.
Smag til med salt og peber.
Der kan sagtens bruges både hvide og grønne asparges i saucen, det giver et flot farvespil.
Uden for aspargessæsonen bruges asparges på dåse. Brug halv aspargesvand og halv hønsefond.
Tips
Tip
Saucen passer godt til fjerkræ, pocheret æg, fisk, kogt sprængt kød, eller til en pastaret.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
967,3 kj
kcal
231,0 kcal
Fedt
16,9 g
Protein
9,4 g
heraf mættet fedt
9,8 g
Måske kan du
også lide
Jordbær dessert med cheesecakecreme
Trifli med hvid chokolademousse og jordbær
Flower power cheesecake
Se alle opskrifter