Baileys-sauce
No Video
  • Total tid 20 '
10

Ingredienser

  • 4 dl Baileys
  • 8 stk pasteuriserede æggeblommer
  • 7 spsk sukker
  • 450 g Philadelphia Original
  • 3 stænger vanilje

Fremgangsmåde

  • Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud. Tag lidt af sukkeret og bland det sammen med vaniljekornene.
  • Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en lys og cremet masse. Alt sukkeret skal være opløst.
  • Rør Philadelphia til en ensartet masse så der ikke er nogle klumper. Bland den sammen med æggemassen.
  • Tilsæt Baileys lidt ad gangen til du opnår den ønskede smag og konsistens.

TipsTip

  • Saucen passer godt til vaniljeis, nougatis, syrlige frugter, kage med nødder, chokoladekage m.m.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2964,8 kj
kcal 708,0 kcal
Fedt 50,0 g
Kulhydrater 44,2 g
Protein 17,8 g