Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Baileys-sauce
Total tid
 20 '
10
Ingredienser
4 dl
Baileys
8 stk
pasteuriserede æggeblommer
7 spsk
sukker
450 g
Philadelphia Original
3 stænger
vanilje
Fremgangsmåde
Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud. Tag lidt af sukkeret og bland det sammen med vaniljekornene.
Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en lys og cremet masse. Alt sukkeret skal være opløst.
Rør Philadelphia til en ensartet masse så der ikke er nogle klumper. Bland den sammen med æggemassen.
Tilsæt Baileys lidt ad gangen til du opnår den ønskede smag og konsistens.
Tips
Tip
Saucen passer godt til vaniljeis, nougatis, syrlige frugter, kage med nødder, chokoladekage m.m.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
2964,8 kj
kcal
708,0 kcal
Fedt
50,0 g
Kulhydrater
44,2 g
Protein
17,8 g
Måske kan du
også lide
Knust kartoffel med Philadelphia og bacon
Cheesecake-is med modne bananer
Klassisk skinkemad
Se alle opskrifter