Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Bechamelsauce
Total tid
 20 '
10
Ingredienser
5 dl
vand
4 dl
sødmælk
400 g
Philadelphia Original
2 knsp.
muskatnød
Fremgangsmåde
Hæld vand og sødmælk i en gryde og lad det koge under omrøring.
Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring. Smag til med muskatnød, salt og peber.
Hvis man ønsker en mere cremet sauce, kan man tilsætte æg samt revet ost. Her anbefales goudaost eller parmesanost. Saucen må efter tilsætning af æg ikke koge igen.
Der kan sagtens bruges en mere fedtfattig mælk, hvis det ønskes.
Tips
Tip
Saucen passer godt til lasagne.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1675,0 kj
kcal
400,0 kcal
Fedt
35,1 g
Kulhydrater
6,8 g
Protein
13,7 g
Måske kan du
også lide
Kold agurke-salsa-sauce
Pistaciemousse med chokoladedyppede jordbær
Gulerodskage
Se alle opskrifter