Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Broccoli- og parmesansuppe
Total tid
 35 '
10
Ingredienser
50 g
smør
1 stk
løg
2 fed
hvidløg
1 stk
bagekartoffel
, skrællet og skåret i tern
1.5 l
kylling- eller
grønsagsbouillon
1 kg.
broccoli
300 g
Philadelphia Original
50 g
revet
parmesan
2
-3 spk
æblecidereddike
salt
peber
Fremgangsmåde
Skær broccolien i mindre stykker, og gem nogle små broccolibuketter til garnering.
Svits løg og hvidløg i smør til de er bløde. Tilsæt kartofler og bouillon, kog op, og lad simre i 10 minutter.
Læg broccolien i, og lad koge i yderligere ca. 5-10 minutter, til de er bløde.
Tilsæt Philadelphia, halvdelen af parmesanen, og bland suppen jævnt. Smag til med eddike, salt og peber.
Servér suppen med nogle broccolibuketter og lidt parmesan ovenpå.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
850,1 kj
kcal
203,0 kcal
Fedt
14,3 g
Kulhydrater
8,9 g
Protein
8,5 g
Måske kan du
også lide
Hvid pizza med grønkal
Hvid pizza med champignon
Hurtige Philadelphia toasties
Se alle opskrifter