Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Cheesecake med hvid chokolade
Forberedelse
 30 '
Total tid
 270 '
8
Ingredienser
400 g
Philadelphia Original
4 spsk
vand
200 g
Marabou Hvid
chokolade, smeltet
1
rulle
Oreo-kiks
(ca 154 g), hakkede
5
æggehvider
200 g
hindbær
, friske
2 spsk
flormelis
Fremgangsmåde
Læg bagepapir i bunden på en springform (ca 22 cm). Hak
Oreo kiksene
og tryk kagesmuldret fast i bunden af formen.
Pisk
Philadelphia’en
blød med lidt
vand
.
Smelt
chokoladen
i 30 sekunders intervaller i mikroovn eller over et
vand
bad. Lad det køle lidt ned.
Vend den smeltede
chokolade
ned i
Philadelphia’en
under omrøring. Pisk et par minutter til en luftig og cremet konsistens.
Pisk
æggehviderne
til skum i en seperat skål. Vend
æggehviderne
ned i
Philadelphia
cremen og hæld blandingen i bageformen. Frys i mindst 2-3 timer.
Mos
hindbær
med
flormelis
i en skål. Fordel
hindbær
puréen på cheesecaken og stil den i fryseren i mindst en time.
Tag cheesecaken ud af fryseren ca. 30 minutter inden servering så den når at tø op.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1569,3 kj
kcal
374,8 kcal
Fedt
21,8 g
Kulhydrater
36,3 g
Protein
7,0 g
Fibre
1,8 g
Måske kan du
også lide
Jordbærcheesecake
Chokolademuffins
Blåbærcheesecake
Se alle opskrifter