Cheesecake med hvid chokolade
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 270 '
8

Ingredienser

  • 400 g Philadelphia Original
  • 4 spsk vand
  • 200 g Marabou Hvid chokolade, smeltet
  • 1 rulle Oreo-kiks (ca 154 g), hakkede
  • 5 æggehvider
  • 200 g hindbær, friske
  • 2 spsk flormelis

Fremgangsmåde

  • Læg bagepapir i bunden på en springform (ca 22 cm). Hak Oreo kiksene og tryk kagesmuldret fast i bunden af formen.
  • Pisk Philadelphia’en blød med lidt vand.
  • Smelt chokoladen i 30 sekunders intervaller i mikroovn eller over et vandbad. Lad det køle lidt ned.
  • Vend den smeltede chokolade ned i Philadelphia’en under omrøring. Pisk et par minutter til en luftig og cremet konsistens.
  • Pisk æggehviderne til skum i en seperat skål. Vend æggehviderne ned i Philadelphia cremen og hæld blandingen i bageformen. Frys i mindst 2-3 timer.
  • Mos hindbær med flormelis i en skål. Fordel hindbærpuréen på cheesecaken og stil den i fryseren i mindst en time.
  • Tag cheesecaken ud af fryseren ca. 30 minutter inden servering så den når at tø op.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1569,3 kj
kcal 374,8 kcal
Fedt 21,8 g
Kulhydrater 36,3 g
Protein 7,0 g
Fibre 1,8 g