Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Citron cheesecake i glas
Forberedelse
 15 '
Total tid
 15 '
10
Ingredienser
Blåbærtopping:
250 g
blåbær
1 dl
sukker
Citroncreme:
400 g
Philadelphia Original
0.5 dl
vand
150 g
lemoncurd
1
citron
, finrevet skall
1.5 dl
flormelis
Lemoncurd:
0.5 dl
citronsaft
(ca. 3-4 citroner)
75 g
sukker
1 1/2
æg
1 spsk
revet
citronskal
30 g
smør
Pynt til toppen:
150 g
Marabou mælkechokolade
, grovhakket
Fremgangsmåde
Blåbærtopping:
Bland
blåbærrende
med
sukker
og rør godt til alt er blandet sammen. Fjerne lidt af væsken og fyld bunden af glassene med bærmassen.
Citroncreme:
Pisk
Philadelphia
til en god masse og tilsæt og pisk det luftigt. Tilsæt derefter
lemoncurd
,
citronskal
og
sukker
i. Fordel cremen over
bær
massen.
Lemoncurd:
Bland
citron
,
sukker
og æg i en lille gryde. Varm det op ved middelvarme under omrøring. Det må ikke koge! Når massen begynder at tykne lidt tilsættes
smør
og
citronskal
. Forsæt med at piske indtil det begynder at tykne - konsistensen skal være som en vaniljecreme. Hæld curd'en gennem en sigte og i et rengjort, skoldet glas. Opbevar på køl.
Pynt den med hakket
Marabou Mælkechokolade
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1559,0 kj
kcal
372,3 kcal
Fedt
17,8 g
Kulhydrater
48,3 g
Protein
3,7 g
Fibre
1,8 g
Måske kan du
også lide
Dampet torskesalat med krydderurter på ristet rugbrød
Rejesalat på Philadelphia brød
Påske kage
Se alle opskrifter