Cremet spaghetti-og kyllingegryde med Philadelphia
Loading the player...
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 40 '
2

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 150 g kogt pasta (gerne en rest fra dagen før)
  • 150 g kogte grøntsager (f.eks. gulerødder, broccoli, blomkål - gerne en rest fra dagen før)
  • 150 g champignon
  • 2 stk kyllingefileter
  • 1 rødløg
  • 150 g Philadelphia Original
  • 0.5 dl mælk

Fremgangsmåde

  • Skær løg, champignon og kyllingfileter i tern. Varm olie i en stor pande og læg kyllingen på panden. Steg indtil kyllingen er brunet og gennemstegt.
  • Tilsæt de kogte grøntsager og steg dem med et par minutter. Tilsæt nu Philadelphia og mælk. Varm forsigtigt op, uden at koge, til du får en cremet sauce.
  • Tilsæt den kogte pasta og vend rundt. Server med det samme.

TipsTip

  • Denne opskrift er perfekt når du vil ”tømme køleskabet”. Har du ikke kylling derhjemme, så kan du fint anvende skinke, bacon, oliven eller andet, som du godt kan lide.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2267,5 kj
kcal 541,5 kcal
Fedt 25,2 g
Kulhydrater 32,1 g
Protein 41,1 g
heraf mættet fedt 19,1 g
Natrium 0,6 g
Fibre 6,1 g
heraf sukkerarter 11,4 g