Eksotisk mango-kokosnødde-cheesecake
No Video
  • Forberedelse 30 '
  • Total tid 270 '
10

Ingredienser

  • 140 g søde kokosnøddekiksekrummer
  • 50 g usaltet smør, smeltet

  • 5 blade husblas
  • 100 ml kokosnøddemælk
  • 280 g Philadelphia Original
  • 90 g strøsukker
  • 275 ml piskefløde, pisket til tysk
  • fintrevet skal fra 1 lime
  • en halv mango, skåret i terninger

  • 50 ml mangopuré
  • nogle få mynteblade

Fremgangsmåde

  • Sådan laver du bunden: Kombiner kiksekrummerne og det smeltede smør, og pres blandingen ned i bunden af en 20 cm springform, og afkøl den, mens du tilbereder fyldet.
  • Sådan laver du fyldet: Læg husblassen i blød i en skål med koldt vand, til den er blødgjort, og hæld så vandet fra. Opvarm i mellemtiden kokosnøddemælken, til den er varm. Tilsæt den blødgjorte husblas, og rør rundt, til den er smeltet. Bland Philadelphia og sukker sammen, til du har en glat blanding. Pisk husblas-kokosnøddemælken i Philadelphia-blandingen lidt efter lidt, og fold så flødeskummet og limeskallen i. Hæld blandingen over kiksebunden, og udjævn overfladen. Sættes i køleskabet i 4 timer, eller indtil den er stivnet.
  • Sådan dekorerer du cheesecaken: Lige inden servering dekoreres cheesecaken med mangotern, mangopuré og mynteblade.

TipsTip

  • En portion af denne opskrift bør anses som noget særligt - nydes bedst lejlighedsvis som del af en afbalanceret kost.

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1356,8 kj
kcal 324,0 kcal
Fedt 25,3 g
Kulhydrater 20,9 g
Protein 3,4 g
heraf mættet fedt 16,3 g
Natrium 0,4 g
Fibre 1,1 g
heraf sukkerarter 16,8 g