Familiens hurtige carbonara
No Video
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 20 '
4

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 200 g pancetta eller bacon, skåret i tern
  • 300 g Philadelphia Original
  • 50 g parmesanost, fintrevet
  • sort peber
  • salt

Fremgangsmåde

  • Kog spaghettien to minutter mindre, end hvad der står på pakken. Gem pastavandet.
  • Steg pancetta / bacon på en pande til det er gyldent og knasende. Tag det af og lad fedtet være i panden.
  • Varm panden op og tilsæt 2 dl af pastavandet. Tilsæt den kogte spaghetti og pancettaen. Lad det koge i 2-3 minutter og tilsæt evt. mere pastavand, hvis det behøves. Krydr med salt og peber.
  • Hæld Philadelphia og parmesanost i panden og tag den væk fra varmen.  Rør rundt til du har en cremet pasta. Tilsæt evt. mere pastavand.
  • Server med revet parmesan og friskkværnet sort peber.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 2918,8 kj
kcal 697,0 kcal
Fedt 33,7 g
Kulhydrater 74,6 g
Protein 28,1 g
Fibre 5,2 g