Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Familiens hurtige carbonara
Forberedelse
 20 '
Total tid
 20 '
4
Ingredienser
400 g
spaghetti
200 g
pancetta
eller bacon, skåret i tern
300 g
Philadelphia Original
50 g
parmesanost
, fintrevet
sort peber
salt
Fremgangsmåde
Kog
spaghettien
to minutter mindre, end hvad der står på pakken. Gem pastavandet.
Steg
pancetta
/
bacon
på en pande til det er gyldent og knasende. Tag det af og lad fedtet være i panden.
Varm panden op og tilsæt 2 dl af pastavandet. Tilsæt den kogte
spaghetti
og
pancettaen
. Lad det koge i 2-3 minutter og tilsæt evt. mere pastavand, hvis det behøves. Krydr med
salt
og
peber
.
Hæld
Philadelphia
og
parmesanost
i panden og tag den væk fra varmen. Rør rundt til du har en cremet pasta. Tilsæt evt. mere pastavand.
Server med revet
parmesan
og friskkværnet sort
peber
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
2918,8 kj
kcal
697,0 kcal
Fedt
33,7 g
Kulhydrater
74,6 g
Protein
28,1 g
Fibre
5,2 g
Måske kan du
også lide
Ugle Bagel frugt (laktosefri)
Philadelphia Ugle Bagel
Mango & hindbær cheesecake
Se alle opskrifter