Fastelavnsboller
No Video
  • Forberedelse 20 '
  • Total tid 50 '
12

Ingredienser

  • VANDBAKKELSER:
  • 3 dl vand
  • 150 g smør
  • 150 g mel
  • 0.5 tsk salt
  • 4 æg
  • FYLD Hindbær Coulis:
  • 300 g hindbær (frost)
  • 3 spsk florsukker
  • 1 tsk lakridspulver
  • CREME:
  • 200 g Philadelphia Original
  • 180 g florsukker
  • 0.5 stang vanilje
  • 0.5 l piskefløde

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 200 °C. Bring smør og vand i kog. Tilsæt melet under kraftig omrøring. Tag gryden af varmen og rør i dejen til den slipper gryden og tilsæt salt.
  • Rør æggene i et af gangen. Dejen skal ikke være mere lind, end at den kan danne mønster uden at flyde ud.
  • Sprøjt dejen ud på en bageplade med en sprøjtepose, eller sæt dejen på pladen med to spiseskeer med god afstand. Sæt pladen midt i ovnen og bag dem 25-30 min. Lågen må ikke åbnes de første 15-20 min. Da kagerne let falder sammen.
  • Varm hindbærrene op i en gryde, tilsæt sukker og smag til med lakridspulver. Varm det godt igennem. (Det kan være en fordel at jævne coulién lidt) Afkøles før brug.
  • Vaniljekornene skrappes ud og fordeles i sukkeren. Philadelphia og sukker blandes sammen og vendes i den piskede fløde. Fyld derefter vandbakkelserne med hindbær coulis og creme.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1913,8 kj
kcal 457,0 kcal
Fedt 32,9 g
Kulhydrater 33,1 g
Protein 6,1 g