Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Fiskesauce
Total tid
 20 '
10
Ingredienser
6 dl
hvidvin
6 dl
fiskefond
560 g
Philadelphia Original
5 stk
bananskalotteløg
3 fed
hvidløg
5 kviste
frisk
timian
5 spsk
rapsolie
Fremgangsmåde
Finhak bananskalotteløg og hvidløg. Skyl og pluk bladene af timiankvistene.
Kom rapsolie i en gryde og sauter løg, hvidløg og timian (uden det tager farve).
Tilsæt hvidvin og kog ned til det næsten er forsvundet. Tilsæt fiskefond og lad den koge op.
Tilsæt Philadelphia Original og lad den smelte under omrøring. Smag til med salt og peber. Kan også tilsættes lidt citronsaft eller skal.
Saucen kan sigtes, men den kan sagtens serveres, som den er. Det kan også anbefales at køre den med stavblenderen. Derved opnås en skummende konsistens, som holder længe.
Tips
Tip
Saucen passer godt til stegt fisk som pighvar, rødspætte, torsk, sandart, laks etc. Kan serveres til dampet eller pocheret fisk. Passer også godt til kogt/dampet fjerkræ.
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1716,9 kj
kcal
410,0 kcal
Fedt
29,6 g
Kulhydrater
7,8 g
Protein
10,4 g
Måske kan du
også lide
Spaghetti carbonara
Klassisk cheesecake
Friske Philadelphia urtehjerter
Se alle opskrifter