Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Frozen cheesecake i glas
Forberedelse
 40 '
Total tid
 220 '
10
Ingredienser
Bund og mellemlag:
50 g
70 % mørk
chokolade
, hakket
0.5 dl
fløde
1
pakke
Oreo-kiks
(154 g) grovhakket
Fyld:
3
pasteuriseret
æggeblommer
3
pasteuriseret
æggehvider
1.5 dl
sukker
2 tsk
vaniljesukker
200 g
Philadelphia Original
1
appelsin
, finrevet skal og saft
3 dl
fløde
Pynt:
10 stk
Mini Oreo
Fremgangsmåde
Bund og mellemlag:
Varm
fløde
og
chokolade
i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt de grovhakkede
Oreos
.
Fordel blandingen på bagepapir og lad massen afkøle.
Smuldr blandingen med hænderne og fordel
Oreo
blandingen i et jævnt lag i bunden af hver glas.
Fyld:
Pisk
æggeblommerne
,
sukker
og
vaniliesukker
til en luftig masse. Derefter blander du
Philadelphia
,
appelsin
saft og skal i mens du har røremaskinen på lav hastighed.
Pisk
fløden
separat og vend den forsigtigt i
Philadelphia
massen.
Pisk nu
æggehviderne
til en fast skul og vend det forsigtigt i samme masse.
Hæld blandingen i glassene af to omgange. Lav et lag i midten med
Oreos
mulderet (se billedet). Frys glassene i mindst 3 timer før servering. Tag glassene ud 10-20 min før servering og pynt dem med
Mini Oreos
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1530,6 kj
kcal
365,5 kcal
Fedt
21,9 g
Kulhydrater
33,7 g
Protein
5,4 g
Fibre
1,7 g
Måske kan du
også lide
Kylling Pomodoro
Smørrebrød
Cremet pasta med røget laks
Se alle opskrifter