Hurtig og velsmagende budgetgryderet
No Video
  • Forberedelse 25 '
  • Total tid 25 '
8

Ingredienser

  • 1 gult løg
  • 2 gulerødder, store
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk garam masala
  • 2 spsk tomatpuré
  • 400 g hakkede tomater
  • 5 dl linser, røde eller grønne
  • 6 dl vand
  • 2 dl kokosmælk
  • 1 salt
  • lime, saften
  • 200 g Philadelphia Original
  • brød
  • ristede solsikkefrø (eller græskarkerner)
  • persille, frisk

Fremgangsmåde

  • Skræl løg og hvidløg, og hak dem fint. Skær gulerødderne i stykker.
  • Steges ved middel varme, indtil løget begynder at blive gennemsigtigt.
  • Tilsæt krydderier og tomatpuré. Steges lidt mere ved svag varme.
  • Tilsæt hakkede tomater, linser og vand. Koges i ca. 15 minutter. Rør derefter kokosmælk i, og smag til med salt og lime.
  • Steg nogle skiver brød i olivenolie og hvidløg, som spises til. Drys lidt ristede solsikkefrø og lidt persille over gryderetten, og læg en klat cremet Philadelphia oveni.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1664,6 kj
kcal 397,5 kcal
Fedt 14,5 g
Kulhydrater 44,1 g
Protein 17,2 g
Fibre 9,1 g