Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
God sag, god smag
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Hvid chokolade cheesecake med Prosecco topping
Forberedelse
 30 '
Total tid
 150 '
4
Ingredienser
Bund:
5
digestivekiks
Hvid chokolade cheesecake:
150 g
hvid
chokolade
300 g
Philadelphia Original
1 dl
piskefløde
2
husblasblade
2 dl
Prosecco
0.5 dl
sukker
Dekoration:
spiseligt
perlemorspulver
eller sukkerperler
Fremgangsmåde
Smuldr
kiksen
og fordel i 4 serveringsglas.
Smelt
chokoladen
over vandbad eller i mikroovnen.
Pisk
Philadelphia
sammen med
fløde
med en el-pisker til en luftig og fast creme. Rør
chokoladen
i.
Placer cheesecake cremen i serveringsglassene og sæt på køl.
Læg
husblas
i blød.
Kog
Prosecco
og
sukker
op i en gryde under omrøring. Lad småkoge til
sukkeret
er opløst. Tag gryden af varmen. Vrid vandet ud af
husblassen
og rør den i gryden. Hæld over i en skål og stil i køleskab, ca. 2 timer.
Tag geléen ud af køleskabet og riv den itu med en gaffel, så den bliver til smukt ”smuldr”. Top cheesecakecremen med proseccosmuldret.
Pynt med
perlemorspulver
eller
sukkerkugler
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
2648,8 kj
kcal
632,5 kcal
Fedt
37,0 g
Kulhydrater
60,3 g
Protein
10,0 g
Fibre
0,7 g
Måske kan du
også lide
Halve kartofler med Philadelphia fyld og valgfri topping
Lag-på-lag med Philadelphia, grøntsager og croutoner
Frozen cheesecake med Oreo
Se alle opskrifter