Hvid pizza med champignon og hvidløg
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 30 '
4

Ingredienser

  • HVIDLØGSSAUCE:
  • 3 fed hvidløg, hakkede
  • 2-3 dl hakket persille
  • 1.5 dl olivenolie
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • salt
  • peber
  • PIZZA:
  • 1 færdig pizzadej til 4 pizzaer (ca 400 g)
  • 200-300 g Philadelphia Original
  • evt 2-3 spsk vand
  • 7-8 stk champignon eller 2 portobello svampe, tyndt skåret
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 portion hvidløgsolie (se oven for)
  • flagesalt
  • peber

Fremgangsmåde

  • HVIDLØGSOLIE:

    Forbered hvidløgsolien ved at blende alle ingredienserne og smag til med salt og peber. Lad den stå indtil den skal bruges.
  • PIZZA:

    Rul pizzadejen ud efter vejledningen på emballagen og læg den på en bradepande. Smør Philadelphia på pizzabundene (rør evt Philadelphia op med 1-2 spsk vand så er den nemmere at fordele).
  • Steg champignon eller svampe i lidt olie og læg dem på pizzaerne.
  • Varm pizzaerne i ovnen efter vejledningen på emballagen (ca 220 °C i 20 min.) eller til de er gyldenbrune.
  • Tag de varme pizzaer ud og dryp hvidløgsolien over. Serveres mens de er varme.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 3157,5 kj
kcal 754,0 kcal
Fedt 57,5 g
Kulhydrater 50,1 g
Protein 12,6 g
Fibre 3,9 g