Is med nødder
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 100 '
4

Ingredienser

  • 200 g hvid chokolade
  • 500 g Philadelphia Original eller Philadelphia Abrikos
  • 55 g sukker
  • skallen af ½ appelsin
  • 1 tsk vanilleessens
  • 4 stk. æg
  • 75 g pistagenødder

Fremgangsmåde

  • Smelt chokoladen og sæt den til afkøling. Pisk Philadelphia, sukker, appelsinskal og vaniljeessens glat. Tilsæt æggeblommerne og pisk forsigtigt videre, til det bliver tykt. Hæld den smeltede chokolade forsigtigt i under omrøring, og rør til den er blandet i. Pisk æggehviderne stive. Bland dette forsigtigt i i Philadelphia-massen. Hæld isen i en velegnet skål og sæt den i fryseren. Hak nødderne og tilsæt dem først, når isen begynder at blive tyk. Frys videre til isen er helt hård.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Vi bruger teknologien med cookies for at gøre det nemmere at bruge dette websted. Se under »Politik om cookies«, hvis du gerne vil vide mere om den måde, cookies fungerer på, eller hvis du ønsker oplysninger om, hvordan du kan ændre indstillingen af dem. Hvis du fortsætter med at surfe på dette websted, er det ensbetydende med, at du accepterer vores politik om cookies, som er defineret i Politik om cookies.