Is med nødder
No Video
  • Forberedelse 10 '
  • Total tid 100 '
4

Ingredienser

  • 200 g hvid chokolade
  • 500 g Philadelphia Original eller Philadelphia Abrikos
  • 55 g sukker
  • skallen af ½ appelsin
  • 1 tsk vanilleessens
  • 4 stk. æg
  • 75 g pistagenødder

Fremgangsmåde

  • Smelt chokoladen og sæt den til afkøling. Pisk Philadelphia, sukker, appelsinskal og vaniljeessens glat. Tilsæt æggeblommerne og pisk forsigtigt videre, til det bliver tykt. Hæld den smeltede chokolade forsigtigt i under omrøring, og rør til den er blandet i. Pisk æggehviderne stive. Bland dette forsigtigt i i Philadelphia-massen. Hæld isen i en velegnet skål og sæt den i fryseren. Hak nødderne og tilsæt dem først, når isen begynder at blive tyk. Frys videre til isen er helt hård.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion