Jordbær cheesecake med Digestive kiks
No Video
  • Forberedelse 25 '
  • Total tid 145 '
10

Ingredienser

  • 150 g Digestive kiks
  • 40 g smør, smeltet
  • CREME
  • 400 g Philadelphia Original
  • 80 g flormelis, sigtet
  • 1 tsk frisk citronsaft
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 300 ml flødeskum
  • DEKORATION
  • 300 g friske jordbær, skiveskåret

Fremgangsmåde

  • Beklæd en rund kageform (med aftagelig bund) med bagepapir. Knus kiksene i en plasticpose. Smelt smørret og rør sammen med de knuste kiks. Tryk dejen ned i kageformen med bagsiden af en ske. Placer derefter formen i køleskabet, i mindst en time.
  • CREME:
    Pisk Philadelphia med flormelis, citronsaft og vaniljesukker. Pisk til cremen er luftig. Hæld cremen ned ovenpå de knuste kiks og sæt i fryseren i mindst en time. Tag kagen ud af fryseren et godt stykke tid før servering og dekorer med masser af jordbær.

TipsTip

Næringsværdi

Typiske værdier Per portion
Energi 1041,5 kj
kcal 248,7 kcal
Fedt 16,0 g
Kulhydrater 23,2 g
Protein 2,7 g
Fibre 0,8 g