Opskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheder
Bæredygtighed
Professional
Tilbage til opskrifter
Jordbærcheesecake
Forberedelse
 50 '
Total tid
 290 '
16
Ingredienser
BUND:
300 g
Digestive kiks
100 g
smør
FYLD:
900 g
Philadelphia Classic
10 stk.
gelatineblade
2.5 dl
piskefløde
250 g
flormelis
100 g
rørsukker
1 stk.
appelsin
, saft og skal
2 tsk
vaniljesukker
250 g
Jordbær
100 g
rabarber
, kogt
PYNT:
blåbær
, jordbær og hindbær.
Fremgangsmåde
Til en høj cheesecake bruges en springform på 24 cm i diameter. Til en lav cheesecake bruges en springform på 26 cm i diameter.
Bund: Læg bagepapir i bunden, så kagen bliver nemmere at få ud af formen. Smelt
smørret
i en kasserolle. Knus
kiksene
fint i en foodprocessor eller ved at lægge dem i en plastikpose, lukke den og derefter knuse med en kagerulle. Bland
smørret
og
kikse
krummerne godt, og tryk massen ud i formen. Brug bagsiden af en ske for at få en jævn overflade. Lad bunden hvile i køleskabet, mens du tilbereder fyldet.
Fyld: Læg
gelatinebladene
i koldt vand i ca. 10 minutter. Skær
rabarberne
i små stykker ca. 1 cm. Og kog dem med
rørsukkeret
i ca. 10 minutter. Tryk vandet ud af
gelatinebladende
, og lad dem smelte i
rabarberne
, som derefter afkøles. Pisk
Philadelphia
,
appelsin
saft/skal,
vaniljesukker
og
flormelis
i en skål. Tilsæt den
piskede fløde
og vend det hele til en jævn masse. Tilsæt den
piskede fløde
. Blend næsten alle
jordbær
, ca. 200 g, og bland dem med
rabarberne
. Rør
jordbær/rabarber
blandingen sammen med
Philadelphia
massen, og hæld det hele over bunden. Lad det afkøle i køleskabet i mindst 4 timer.
Pynt: Når fyldet er stivnet, tages kagen ud af formen og anbringes på et serveringsfad. Pynt med
blåbær
, resten af
jordbærrene
og
hindbær
.
Tips
Tip
Næringsværdi
Typiske værdier
Per portion
Energi
1698,3 kj
kcal
405,6 kcal
Fedt
26,8 g
Kulhydrater
35,4 g
Protein
4,9 g
Måske kan du
også lide
Lakrids cheesecake med jordbær og lime
Dampet torskesalat med krydderurter på ristet rugbrød
Rejesalat på Philadelphia brød
Se alle opskrifter